Menu

DESPRE

După luni de izolare și apoi, de la o distanță și mai mare, tocmai din îndepărtata Polonie, a răsărit această idee, de dorul Timișoarei. Așa cum multora le e dor de (a)casă.

Timișoara este casa noastră, fie că ne-am născut aici sau o locuim din studenție. Este locul care de peste 16 ani ne inspiră să punem pe picioare diferite proiecte sociale, culturale, educative care au ca punct comun multiculturalitatea: Pelicula Culturală, Ceau, Cinema! (împreună cu Asociația Marele Ecran), Ludoteca Habarnam. Momentan Ludoteca este închisă datorită pandemiei, dar izolarea a dat naștere acestei noi idei, Timișoara la cutie, adusă la viață împreună cu prietenul nostru Dan Ungureanu, un foarte talentat ilustrator de cărți pentru copii.

Am creat acest proiect din dragoste pentru pentru arhitectura, istoria și poveștile savuroase ale Timișoarei și pentru a transmite dragul de oraș și copiilor noștri.

Haideți să ne (re)îndrăgostim de Timișoara, alături de copiii noștri și să privim orașul prin ochi de turiști!

Betty și Nico

Create an account to expedite future checkouts, track order history & receive emails, discounts, & special offers

Datele dumneavoastră vor fi folosite doar pentru a procesa comanda, plata și livrarea. Vă rugăm citiți: politică de confidențialitate.